14

Zoals elk jaar, ontvang je van ons de nieuwe huurprijs voor het volgende jaar. Deze week valt deze bij jou in de brievenbus.

Om jouw huurprijs te berekenen, kijken we zoals steeds naar je inkomen, je gezin en je woning.  Meer informatie lees je in de begeleidende brief die je bij de nieuwsbrief vindt en op je huurprijsberekening 2021 zelf.

Praktisch

Omwille van de coronamaatregelen, zijn onze kantoren dit keer niet geopend en dus niet toegankelijk.

We plaatsen daarom een brievenbus in de gemeenschappelijke inkomhal van ons gebouw. Hierin kan je dan, in een omslag, de nodige stukken voor een eventuele herziening achterlaten. Voorzie duidelijke vermelding van je naam en adres op alle stukken.

Doe dit zo snel mogelijk en zeker vóór 8/01/2021 als je in aanmerking wil komen voor een verminderde huurprijs vanaf 1/01/2021. Bezorg je deze informatie pas later? Dan gaat de eventuele herziening pas in vanaf de maand die volgt op de ontvangst van de correcte stukken.

Heb je vragen over de huurprijsberekening?

Bij voorkeur vragen wij je om deze vragen via mail te stellen aan huur@woonpuntmechelen.beSchriftelijk per brief kan je terecht bij: Woonpunt Mechelen, Huurprijs, Lijsterstraat 6, 2800 Mechelen.